HØSTENS KOLLEKSJONER: Varm minimalisme.

Generelt går uttrykket i høstens kolleksjoner mot det enkle, fra optimalisme til substans. En slags poetisk enkelhet i uttrykket. Når vi beveger oss fra optimalisme til substansialisme forsvinner mye av pynten, farger og dekor dempes til fordel for enkelhet og fokus på materialer og form. Less is more.

Det er ikke en søkning mot 90 årenes kliniske minimalisme, nå handler det om en ”varm minimalisme”, designet henspeiler på den organiske, autentiske og naturlige look.

Strikk er viktig, lag på lag med myke stoffer som innhyller kroppen. Det er myke bomullsstoffer, ”flytende” jersey og silkekvaliteter og store deilige gensere og kjoler i kasjmir.
Stoffene er bløte, formene skulpturelle og fargene er dempede og mystiske, det er en enkelhet, ro og harmoni i høstens uttrykk.

Høstens farger er dempede og nesten fargeløse, grått i alle nyanser dominerer sammen med nesten sorte toner av blå, lilla og brun. Men det er også innslag av sterke farger som turkis, lilla, grønn og rosa. Særlig fra Hale Bob`s fargesterke kjole og tunika kolleksjon i grafiske mønstre og jugendstil ser vi en nydelig fargesterk palett nå i høst.


NØKKELORD I HØST:
SIMPLICITY -  HARMONY – COLOURLESS – COCOONING – VINTAGE – SOFTNESS – UNISEX – SENSUALITY – ELEGANCE – SCULPTURE – SUBSTANCE – VOLUMINOUS – LESS IS MORE.Her kan du finn oss: Thorvald Meyersgate 52, tlf. 22 37 94 22